Pegasus Kampanyaları
Pegasus Kampanyaları

1989 yılında itibaren hizmet veren Pegasus, ekonomik uçak bileti satışı gerçekleştirmesi nedeni ile kurulduğu yıldan itibaren en çok tercih edilen hava yolları arasında yer almıştır.

Pegasus genel merkezi İstanbul’da yer almaktadır. Müşteri memnuniyetine önem veren ve herkesin hava yolu ile seyahat etme hakkı olduğuna inanan hava yolu firması, ucuz uçak bileti satışına ek olarak kalkış zamanlarına ait planlarını ve zamanında kalkış gerçekleştirdiği uçuşlara dair ayrıntıları ile de müşterileri ile paylaşan tek hava yoludur.

Pegasus kurulduğu ilk günden itibaren halkın havayolu hüviyeti ile hareket ederek düşük fiyat politikası belirlemiş ve düzenlediği Pegasus Kampanyaları ile diğer havayolu şirketlerinin de uçak bileti kampanyalarına ağırlık vermelerini sağlamıştır.

Pegusus firmasının da sadakat programı kapsamında ING Bank ile çalışarak hazırladığı Pegasus Plus hizmeti bulunmaktadır. Pegasus Plus kapsamında kart ile gerçekleştirdiğiniz uçak bileti alımlarınızda mil puan kazanmanız ve kazandığın miller ile indirimli veya ücretsiz bilet almanızı sağlayan bir programdır. Pegasus Plus üyesi olabilmek için sms ile başvuru yapabilirsiniz ING Bank Pegasus Plus kart başvurusu yapmak için tek yapmanız gereken telefonlarınızın mesaj kısmına PGS yazıp boşluk bırakıp T.C kimlik numaranızı yazmanız ve 2205’e kısa mesaj göndermeniz yeterlidir. Başvurunuza dair bilgiler ve kartınız en kısa sürede tarafınıza iletilecektir.

Pegasus Plus kart aracılığı ile de müşterilerine indirimli bilet satışı gerçekleştiren hava yolu ayrıca önceden alınan biletlerde de erken rezervasyon indirimi uygulamakta. İç hat veya dış hat uçuşlarının hepsinde erken rezervasyon indirimi uygulayan şirket, yıl içerisinde de farklı kampanyalara imza atarak ucuz uçak bileti almanızı ve ucuza uçmanızı sağlıyor.

Yıl içerisinde Pegasus kampanyalarına dair ayrıntılı bilgiyi hava yolu firmasının resmi web sitesinden veya bizi takip ederek ulaşabilirsiniz.

Pegasus Hava Yolları kampanyalı biletlerine kacamakturizm.com web sitesi üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. En son ve en güncel fiyat bilgisi ile bilet satışı gerçekleştiren ucuz uçak bileti satış portalı olan web sitesi Pegasus Hava Yollarının düzenlediği kampanyalı bilet fiyatlarına da yer vermektedir. Böylece tek tek bütün kampanyaları araştırmanıza gerek kalmadan sizlere Pegasus Hava Yollarının da içerisinde yer aldığı en uygun uçak biletlerini sıralayan ara yüzü ile kampanyalı uçak biletlerini web sitemiz üzerinden alabilirsiniz.

Pegasus kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgilere Pegasus Hava Yolları resmi web sitesinden ve kacamakturizm.com ulaşabilirsiniz. Soru görüş ve önerileriniz için [email protected] mail adresimize mail atabilir ve bilet alımlarınızda da size sürekli hizmet veren 0850 885 2 404 numaralı çağrı merkezi  ile de bize ulaşabilirsiniz.