Onurair Kampanyaları
Onurair Kampanyaları

Onur Air 1992 yılından itibaren sivil havacılık alanında hizmet veren hava yolu şirketidir. Genel merkezi İstanbul Atatürk Havalimanı olan hava yolu Türkiye’de 15 farklı şehre uçuş düzenlemektedir. Dış hat seferleri de düzenleyen Onur Air hava yolu taşımacılığında önemi bir yeri olan öncü firmalar arasında yer almaktadır. Kalitesi ve zamanında gerçekleştirdiği uçuşlarla kalitesinden ödün vermeyen Onur Air yıl içerisinde de farklı kampanyalar ile sürekli olarak müşteri portföyünü ve uçuş gerçekleştirdiği bölgeleri genişletmektedir.

Sürekli olarak Onur Air tercih eden müşterileri için Onur Extra üyeliği ile ücretsiz ve indirimli bilet alımı sağlanabilen hava yolu şirketinin, müşteri sadakat programına başvuru ise oldukça kolaydır. Onur Air resmi web sitesinde doldurulan form ile yapılan başvuru soncunda web sitesi üzerinden online olarak alınan biletlerde veya Onur Air ‘dan direk olarak alınan biletlere uçuş noktalarına göre mil puanlar hesaplanıp hesabınıza eklenmekte ve daha sonrasında bu mil puanları diğer hava yolu şirketlerinde olduğu gibi biletinizi alırken indirimden yararlanabilir veya hediye bilet almanıza olanak sağlanmaktadır.

Onur Extra üyeleri sadece indirimli veya ücretsiz bilet almakla kalmayıp ayrıca Onur Extra dünyasına özel uygun fiyata konaklama veya %30’a varan ekstra indirimlerden de yararlanabilmekteler.

Onur Extra üyesi olmayan müşterileri içinde yıl boyunca farklı kampanyalar düzenleyen Onur Air öncelikle erken rezervasyonlarda ve erken bilet alımlarında Onur Air indirimli uçak bileti almaya imkan sağlamaktadır. Zamana ve bölgeye göre farklılık gösteren fiyatları ise güncel olarak kacamakturizm.com web sitesinden uçak bileti sorgulamalarında görüntüleyebilirsiniz.

Buna ek olarak sürekli yeni noktalara uçuş düzenleyen Onur Air iç hatlarda olduğu kadar dış hatlarda da kalitesinden ödün vermeden kampanyaları ile tercih sebebi olarak her yıl daha çok insan tarafından tercih edilmektedir.

Onur Air kampanyalarına hava yolunun resmi web sitesinden takip edebilir veya kacamakturizm.com web sitesi üzerinden de direk olarak kampanyalı biletlere ulaşabilirsiniz. Sürekli olarak farklı kampanyaları ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan Onur Air hakkında ayrıntılı bilgi almak ve Onur Air kampanyalı biletlerinden satın almak için web sitemizi inceleyebilir ve ucuz uçak biletinizi online olarak basit üç adımda alabilirsiniz.