Büyük Orta Avrupa & Salzburg & Hallstatt
799 Euro
İZMİR'DEN DİREK UÇUŞ | 7 GECE 8 GÜN | ŞEHİR TURLARI DAHİL

İzmir’den Aktarmasız Direkt gidiş ve dönüş konforu ile…

SunExpress Hava Yolları ile Budapeşte gidiş, Berlin dönüş,
“Farkıyla Zamanınız Yollarda Geçmesin!”

Salzburg & Hallstatt Gezileri Ayrıcalığı ile!
Orta Avrupa ‘nın En Gözde Şehirleri Prag ve Budapeşte ‘de
Tam Gün Şehir Turu İmkanı ile !

Büyük ORTA AVRUPA & Salzburg Hallstatt Turları

Budapeşte (1), Bratislava, Viyana (1), Hallstatt, Salzburg (1), Linz,
Cesky Krumlov, Prag (3), Karlovy Vary, Dresden, Berlin (1)

Zorunlu Ekstra Yok! Yol Üzeri Ekstra Yok! Tüm Turlar Fiyata Dahil!
Tüm Şehir Turları Fiyata Dahil!

7 Gece 8 Gün (7 Gece Otel Konaklama)
1.Tur: 15-22 Haziran (Kurban Bayramı), 2.Tur: 29 Haziran-06 Temmuz, 3.Tur: 06-13 Temmuz, 4.Tur: 27 Temmuz-03 Ağustos, 
5.Tur: 10-17 Ağustos, 6.Tur: 31 Ağustos-07 Eylül, 7.Tur: 07-14 Eylül, 8.Tur: 14-21 Eylül, 9.Tur: 28 Eylül-05 Ekim, 10.Tur: 19-26 Ekim

1 Gün: İzmir – Aktarmasız Direkt Olarak Budapeşte, Tam Gün Budapeşte Turu, Budapeşte

Acentamızın 1 gün evvel SMS ile bildireceği saatte alanda oluyoruz. Acentamızın 1 gün evvel SMS ile bildireceği saatte alanda oluyoruz. Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Kaçamak Turizm kontuarı önünde siz değerli misafirlerimizle buluşuyoruz. Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Sun Express Hava Yolları ‘na ait XQ856 sefer sayılı uçuşu ile 06:30 ’de Budapeşte ‘ye hareket ediyoruz. Lokal saat ile 07.50 ‘de varışın ardından tur otobüsümüze rehberimizin yönlendirmeleri ile yerleşiyoruz. Budapeşte Şehir Turu 'muzu gerçekleştiriyoruz. Şehir turumuzda Elizabeth Köprüsü, Gellert Tepesi, Balıkçılar Kulesi, St. Mathias Katedrali, Zincirli Köprü, Opera, Kahramanlar Meydanı görülecek yerler arasındadır. Turumuzun bitiminde dileyen misafirler rehberiniz tarafından isteğe bağlı aktivite olarak düzenlenecek olan Tuna Nehri Tekne Turu ‘na katılabilirler. Bu turumuzda dünyanın en görkemli nehirlerinden biri olan Tuna Nehri üzerinde tekne turumuzu yaparken meşrubat veya içki ikramı. Avrupa’nın en güzel gece aydınlatmalarının yapıldığı Budapeşte’de Buda ve Peşte yakalarını en güzel açılardan fotoğraflama fırsatı bulacaksınız. Turumuz sonrası otele transfer. Geceleme Budapeşte ‘deki otelimizde.

İsteğe Bağlı – Eğlence Aktivitesi: Tuna Nehri Tekne Gezisi 35 Euro (İkramlı)

2 Gün: Budapeşte, Bratislava, Viyana Şehir Turu, Viyana

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, yolumuz üzerinde Tüm Misafirlerimiz için Ücretsiz OlanSlovakya ‘nın Başkenti Bratislava Turu ‘na çıkıyoruz. Bratislava’daki şehir turumuzda; Eski Şehir Meydanı, Bratislava Kalesi, Michalska Brana, Ufo Köprüsü ve Ulusal Tiyatro’ yu kapsıyor. Bratislava’daki turumuzu bitirdikten sonra Viyana ‘ya doğru yolculuğumuz sürüyor. Varışımızda Viyana Şehir Turu ‘na başlıyoruz. Opera Binası, Üniversite, Parlamento Binası, Tiyatro, Prater, Hofburg Sarayı, Hundertwasser House ve Müzeler bölgesi bulunmaktadır. Turumuzu takiben rehberinizin anlatımlarıyla serbest zaman. Rehberinizin bilgilendireceği saatte otele transfer oluyor ve yerleşiyoruz.

Akşam isteğe bağlı aktivite olarak düzenlenecek olan misafirlerimiz ile Klasik müziğin başkenti Viyana’da ekstra Viyana’nın ünlü klasik müzik konserlerinden izleme imkânı buluyoruz. Turumuz sonrası otelinize transfer ve geceleme Viyana ‘daki otelimizde.

İsteğe Bağlı – Eğlence Aktivitesi: Viyana Konser Turu 55 Euro Kişi Başı

3 Gün: Viyana, Hallstatt, Salzburg

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra, oldukça uzun ve bir o kadar keyifli bir yolculuğa çıkıyoruz. Tüm Misafirlerimiz için Ücretsiz olan; Salzburg & Hallstatt Turuna çıkıyoruz. Turumuzun en büyük ayrıcalıklarından bir gününü Tam Gün yaşama şansı buluyoruz. İlk durağımız, bu turun en beklenen yeri; HALLSTATT. Yer yüzündeki cennet olarak nam yapmış bu kasaba için yolculuğumuzu sürdürüyoruz. 7 bin yıla varan geçmişi ile UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası Listesine alınmış olan bu kasabayı keşfetmeye başlıyoruz. Hallstat; trafiğin olmadığı yolları ve birçok kilise, ev, el değmemiş görüntüleri ile bizleri büyüleyecek. Minik tezgahlarından yapacağınız alışverişler ile tatilinizin anılarını biriktirebilirsiniz. İnce uzun yolundan yürürken, her köşesinde fotoğraf çekilmek isteyecek ve fotoğraf çekilmeye doyamayacaksınız. Muhteşem anıları hafızalarımıza kaydedip Salzburg ‘a geçiyoruz. Salzburg Şehir Turumuzda; Hohen Salzburg Kalesi, St. Peter Manastırı Katedral, Mirabel Şatosu, Ana Sunak ve Mozart’ın Evi, Mozart’ın doğduğu kent, renkli cepheli konutların sıralandığı yollarıyla Avrupa’nın en çekici Barok Kentinde panoramik gezimizi tamamlıyoruz. Turumuzun bitiminde Salzburg veya yakınlarındaki otelimize transfer oluyoruz. Geceleme otelimizde.

4 Gün: Salzburg, Linz, Cesky Krumlov, Prag

Sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra Cesky Krumlov ‘a ulaşmak için yola çıkıyoruz. Yolculuğumuzun yarısına geldiğimizde hem dinlenmek hem de bir başka Avusturya şehri görmek üzere Linz kentinde mola veriyoruz. Tuna Nehri’nin kıyısında kurulmuş olan ve Avusturya’nın büyükşehirlerinden kabul edilen Linz kentinin eski şehir merkezinde yapacağımız yürüyüş ve kahve molasının ardından yolculuğumuza devam ediyoruz. Tüm Misafirlerimiz için Ücretsiz olanCesky Krumlov Turu için hareket ediyoruz. Çek Cumhuriyeti’nin değerli bir mücevheri olmakla beraber aynı zamanda Unesco tarafından Dünya Mirasları listesinde yer alan bir kasabadır. Komünizmin en koyu dönemlerinde harap duruma gelmiş olan Cesky Kurumlov 1990’lardan itibaren tekrar yeniden doğuşunu yaşamış ve güzelliklerini ziyarete gelen tüm misafirlerine yansıtmıştır. Cesky Krumlov`a hayran kalacaksınız. Kısa bir mola ardından Prag ‘a doğru yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Geceleme Prag ‘daki otelimizde.

5 Gün: Tam Gün Prag Şehir Turu

Sabah kahvaltısının ardından Prag Şehir Turu 'na çıkıyoruz. Prag Şehir turumuzda Hradcany Kale Bölgesi, Loretta Kilisesi, Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Yapımının 600 yıl sürdüğü neo-gotik Rönesans ve Barok özellikleri bünyesinde barınan St.Vitüs Katedrali, Simyacılar Sokağı, Franz Kafka’nın Evi, 13. yüzyılda Baş Mimar Peter Parler tarafından yaptırılan üzerinde 31 Aziz Heykelinin bulunduğu Charles Köprüsü, Eski Şehir Meydanı, 15. yüzyılda inşa edilen üzerinde 12 Havari bulunan tarihi Astronomik Saat Kulesi ve TYN Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuz sonrası serbest zaman veriyoruz. Akşam rehberiniz tarafından isteğe bağlı aktivite olarak düzenlenecek olan Vltava Nehrinde açık büfe yemekli tekne turu. Prag’ın muhteşem gece manzarasını, köprülerini, ışıklandırılmış bir biçimde müzikli açık büfe yemek eşliğinde izliyoruz. Geceleme Prag ‘daki otelimizde.

İsteğe Bağlı – Eğlence Aktivitesi: Vltava Nehri üzerinde Tekne Gezisi Kişi Başı 50 Euro (Açık Büfe Yemekli)

6 Gün: Prag, Karlovy Vary Kültür & Alışveriş Turu, Prag

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra, Nürnberg Panoramik şehir turumuzu gerçekleştiriyoruz. Tarihi Şehrin Günümüze Kadar Korunmuş İhtişamlı Surları ve Gotik Tarzdaki Kiliseleri, İmparatorluk Şatosu ve Adalet Sarayı, Schoner Brunner, St. Sebaldus Kilisesi, Zeplin Yürüyüş Alanları, Fleischbrücke (Fleisch Köprüsü), Nürnberg Opera Binası bulunmaktadır. Turumuzun bitiminde Prag ‘a doğru yönümüzü çeviriyoruz. Tüm Misafirlerimiz için Ücretsiz olan; Karlovy Vary Kültür & Alışveriş Turu ‘na çıkıyoruz. Karlovy Vary ’e hareket ediyoruz. 17. ve 18. Yüzyılda Avrupa sosyetesinin ve devlet adamlarının uğrak şehri olan Karlovy Vary’nin eşsiz tabiatı içinde, yan yana inşa edilmiş onlarca muhteşem sarayı, Atatürk’ün 1918’de Kaldığı Oteli, Dvorak`ın Mozart`ın, Göethe`nin Beethoven`ın, Rus Çarı Büyük Petro’nun ve Puşkin`in evlerini gördükten sonra 12 farklı suyun çıktığı termal galerileri ziyaret edeceğiz. Serbest zamanınızda kristal, porselen, granat, kehribar taşlarının ve diğer geleneksel Çek hediyelik eşyalarının satıldığı mağazalarda geçirebilirsiniz. Gezimizin ardından otelimize dönüyoruz. Akşam ise dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından isteğe bağlı aktivite olarak düzenlenecek olan Çek Gecesi Turu ‘na katılabilirler. Prag'ın yerel restoranlarında Çekya’ya özgü müzik, folk danslar eşliğinde Çek mutfağının güzel tatları ile eğlenceli bir gece geçireceksiniz. Geceme Prag ‘daki otelimizde.

İsteğe Bağlı – Eğlence Aktivitesi: Çek Eğlencesi ve Yemeği Kişi Başı 65 Euro

7 Gün: Prag, Dresden, Berlin

Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra Prag ‘a veda ediyoruz. İlk durağımız Almanya’nın Dresden Kenti. Tüm Misafirlerimiz İçin Ücretsiz Olan Dresden Turumuzda; Elbe kıyısındaki, Kuzeyin Floransası denilen, Almanya’nın Saksonkarya eyaletinin merkezi Dresden’i geziyoruz. Zwinger’in Barok Bahçeleri, Semper Opera Binası, Kraliyet Sarayı, Frauenkirche ile Goethe’nin Avrupa’nın balkonu dediği terası görüp, Dresden şehir turumuzu tamamlıyoruz. Ardından Almanya 'nın en büyük, en kozmopolit ve aynı zamanda Berlin 'e ulaşıyoruz. Berlin turunda göreceğimiz yerler arasında; Kurfürstendamm, Reichstag, Tiergarten, Checkpoint Charlie, Bradenburg Kapısı, Postdamer Platz, Gemaldegalerie, Neue Nationalgalerie, Berlin Filarmoni Orkestrası, Kreuzberg, Schöneberg, Charlottenburg, Berlin Olimpiyat Stadyumu ve Doğu Berlin'de ise Unter den Linden, Alexanderplatz, Nikolaiviertel, Prenzlauer Berg bulunmaktadır. Turumuzun bitiminde geceleme Dresden - Berlin veya Civardaki otelimizde.

8 Gün: Berlin, İzmir ‘den Aktarmasız Direkt Olarak İzmir

Sabah kahvaltımızı otelde aldıktan sonra, serbest zaman. Ardından rehberimizin belirleyeceği saatte tur aracımızda oluyor ve Berlin Brandenburg Havalimanı ‘na transfer oluyoruz. SunExpress Hava Yolları’na ait XQ867 sefer sayılı uçağı ile saat: 14.40 ’de İzmir’e uçuyoruz. Orta çağ anılarıyla dolu bir turu tamamlıyor bir başka Kaçamak Turizm organizasyonunda tekrar sizleri seyahat ettirmeyi diliyor, vedalaşıyoruz.

Bilgi-1: Uçuş Saatleri bilgilendirme amaçlı olup Turun gerçekleşeceği tarihte farklılık gösterebilir. Lütfen turdan 1 hafta evvel uçuşlarınızı acentamızdan veya ilgili hava yolunun web sitesinden kontrol ediniz.

Bilgi-2: Grubumuz için 1 pnr oluşturulduğu ve tüm grubun bilgileri bu pnr ‘a yüklendiği için ne yazık ki PNR bilgisi paylaşılmayacaktır. O nedenle belirtilen saatte alanda check-in işlemi yapılabilecektir.

Bilgi-3: Program içerisinde belirtilen İsteğe Bağlı Eğlence Aktiviteleri ve Tekne Turu fiyatları bilgilendirme amaçlı yazılmıştır. Söz konusu fiyatlar Tur tarihine dek güncelenebilir. Lütfen turdan 1 hafta önce fiyatları acentamızdan teyit ediniz.

  • Şehir Turist Konaklama Vergileri + Hallstatt Girişi + Salzburg Grişi + Check Point Ücretleri + Karlovy Vary Shuttle
  • Kişi Başı: 100,00 EUR. ( 0-2 Yaş Ücretsiz 3-12 Yaş 80 EUR. )
  • ! Tur Esnasında Rehbere ödenecektir.
  • ! Bu bedeller bu turu tamamlayabilmek adına zorunlu bedellerdir.
  • ! Tur tarihine kadar gelebilecek zamlar ön görülemediği için Tur Fiyatına dahil edilememiştir.
  • ! Bu ücretin tabii olduğu girişlerden bir veya daha fazlasının kullanılmaması durumda kısm-i iadesi mümkün değildir.
  • ! Tur tarihine kadar bu bedellere değişiklikler olabilir, lütfen tura çıkmadan 1 hafta önce acentadan güncel rakamı teyit ediniz.
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak 1. Çocuk
15.06.2024 - 22.06.2024 1.199,00 EUR
1.099,00 EUR
1.799,00 EUR
1.499,00 EUR
1.199,00 EUR
1.099,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 1.079,00 EUR
29.06.2024 - 06.07.2024 999,00 EUR
999,00 EUR
1.599,00 EUR
1.399,00 EUR
999,00 EUR
999,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 979,00 EUR
06.07.2024 - 13.07.2024 999,00 EUR
999,00 EUR
1.599,00 EUR
1.399,00 EUR
999,00 EUR
999,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 979,00 EUR
27.07.2024 - 03.08.2024 999,00 EUR
899,00 EUR
1.599,00 EUR
1.299,00 EUR
999,00 EUR
899,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 879,00 EUR
10.08.2024 - 17.08.2024 999,00 EUR
899,00 EUR
1.599,00 EUR
1.299,00 EUR
999,00 EUR
899,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 879,00 EUR
31.08.2024 - 07.09.2024 999,00 EUR
799,00 EUR
1.599,00 EUR
1.199,00 EUR
999,00 EUR
799,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 779,00 EUR
07.09.2024 - 14.09.2024 999,00 EUR
799,00 EUR
1.599,00 EUR
1.199,00 EUR
999,00 EUR
799,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 779,00 EUR
14.09.2024 - 21.09.2024 999,00 EUR
799,00 EUR
1.599,00 EUR
1.199,00 EUR
999,00 EUR
799,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 779,00 EUR
28.09.2024 - 05.10.2024 999,00 EUR
799,00 EUR
1.599,00 EUR
1.199,00 EUR
999,00 EUR
799,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 779,00 EUR
19.10.2024 - 26.10.2024 999,00 EUR
799,00 EUR
1.599,00 EUR
1.199,00 EUR
999,00 EUR
799,00 EUR
0 - 2 Yaş 199,00 EUR
3 - 12 Yaş 779,00 EUR

Fiyata Dahil Hizmetler

  • SunExpress Hava Yolları ile İzmir ‘den Aktarmasız Direkt gidiş, Direkt dönüş Ekonomi Uçak Bileti
  • 2 Ayrı Şehre Uçuş Ayrıcalığı ( Budapeşte gidiş, Berlin dönüş )
  • Özel Araçlarla Ulaşımlar ve Programdaki Belirtilen Turlar
  • 1 Gece Budapeşte, 1 Gece Viyana, 1 Gece Salzburg, 3 Gece Prag, 1 Gece Berlin olmak üzere 7 Gece Oda Kahvaltı Konaklama
  • 7 Gece Boyunca Otellerde Alınan Continental Kahvaltılar ( Basit Kahvaltı )
  • Prag, Viyana, Budapeşte, Salzburg, Linz, Berlin Şehir Turları
  • Prag ve Budapeşte ‘de Dolu Dolu Tam Gün Şehir Turu Yapma İmkanı
  • Şehirler Arası Ulaşımlar
  • Otoban ve Geçiş Ücretleri
  • Ekstra Tur: Slovakya, Bratislava Turu
  • Ekstra Tur: Salzburg & Hallstatt Turu
  • Ekstra Tur: Cesky Krumlov Turu
  • Ekstra Tur: Karlovy Vary Kültür ve Alışveriş Turu
  • Ekstra Tur: Dresden Turu
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmetleri
  • Not: Fiyata Dahil Olan Turlardan herhangi birisine katılmayan misafire kısmi iade söz konusu değildir.

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  • Müze Ören yeri, Milli Park Giriş Ücretleri
  • Öğle ve Akşam Yemekleri, Molalar
  • Kaptan Bahşişleri ( Kişi Başı: 5 Eur. Önerilen )
  • Şehir Vergileri
  • İsteğe Bağlı Zorunlu Olmayan Aktiviteler
  • Seyahat Sigortası İptal ve Güvence Paketi 0-64 Yaş: 15 €
  • Seyahat Sigortası İptal ve Güvence Paketi 65 Yaş Üzeri: 30 €
  • Schengen Vize ve Hizmet Bedeli (Yeşil Pasaport İçin Vize Gerekmez.)
  • Yurtdışı Çıkış Fonu