Sunexpress Kampanyaları
Sunexpress Kampanyaları

Güneş Ekspres Havacılık A.Ş olarak da bilinen hava yolu şirketi genel olarak bilinen ismi SunExpress Hava Yoludur. 1989 yılında sivil havacılık alanında hizmet vermeye başlayan hava yolunun günümüzde üç farklı merkezi bulunmaktadır. İlk olarak Antalya merkezli olarak kurulan hava yolu şirketi, 2006 yılında İzmir’de, 2008 yılında ise İstanbul Atatürk Havalimanına üçüncü genel merkezini açarak hizmetlerine devam etmektedir.

Sun Express Hava yollarını diğer hava yollarından ayıran özelliği ise Antalya merkezli olarak dış hatlardan sürekli uçak seferleri düzenlemesidir. Avrupa’nın birçok ülkesine Antalya’dan karşılıklı olarak sefer düzenleyen hava yolları firması hem ucuz uçak biletleri hem de kalitesiyle dikkat çekmektedir. Dış hatlar kadar iç hatlarda da aynı performansla hizmet veren hava yolu firması ekonomik uçak biletlerine ek olarak sürekli müşterilerine Sun Points ile avantajlarda sağlamaktadır.

Sun Point kapsamında kullanıcılara iki farklı kart sunulmaktadır. Bu kartlara göre uçuşlarınızda ücretsiz veya indirimli bilet alabilir, araç kiralayabilir, fazla bagaj hakkınızda kullanabilirsiniz. Buna ek olarak Sun Points üyesi iş yerleri ve otellerde indirimli alışveriş yapabilirsiniz veya konaklayabilirsiniz.

Sun Points üyesi olmayan müşterilerine öncelikle erkenden uçak bileti alımlarında indirim uygulamaktadır. Önceden planlanan seyahatlerinizde biletlerinizi önceden Sun Express den almanız durumunda direk olarak indirimli ucuz uçak bileti alabilirsiniz. Uygulanan indirimler tarihe göre değişmektedir.

Erken rezervasyon indiriminden yararlanamıyorsanız bile yıl içerisinde farklı dönemlerde sürekli olarak farklı Sun Express kampanyaları düzenleyen hava yolu şirketinden yılın her mevsiminde farklı kampanyalardan yararlanabilir ve ekonomik uçak biletinizi alabilirsiniz.

Genellikle tatil beldelerine hizmet veren Sun Express,  iç hatlar ve dış hatlara farklı Sunexpress kampanyaları düzenleyerek herkesin, her yere ucuza uçmasını sağlamaktadır.

Müşteri memnuniyeti için düzenli ve sistematik bir şekilde çalışan hava yollarında özellikle hamile, engelli ve çocuk yolculara özel bir ilgi göstermekte ve daha konforlu bir şekilde seyahat etmeleri sağlanmaktadır.

Sizlerde sun Express avantajlı dünyasından haberdar olmak istiyorsanız Sun Express resmi web sitesini ziyaret edebilir veya bizi takip edebilirsiniz. Ucuz uçak bileti satışı gerçekleştiren kacamakturizm.com web sitesi sadece Sun Express Kampanyaları değil bütün hava yollarının kampanyalı en ucuz uçak biletini tek sayfada görüntülemenizi ve hava yolunun size sunduğu indirimlere ek olarak kredi kartınıza göre farklı taksit seçenekleri sunmaktadır.

Ucuz uçak bileti almak ve bütün uçak bileti kampanyalarından haberdar olmak için web sitemizi inceleyebilir, soru ve önerileriniz için [email protected] mail atabilirsiniz.