Anadolujet Kampanyaları
Anadolujet Kampanyaları

Türk Hava Yollarının işletmeciliğini yaptığı ve genel olarak Türk Hava Yolları standartlarında hizmet veren Anadolu Jet, uygun olan fiyatlarını kampanyalar ile daha cazip hale getirmek için çalışmaktadır.

Başkente yakışır bir hava yolu olan Anadolu Jet kampanyaları dönemsel olarak farklılık göstermektedir. Genel olarak Türkiye’nin Anadolu bölgelerinde bütün havaalanlarına uçuş gerçekleştiren Anadolu Jet, ayrıca Türk Hava Yolları kapsamında Miles&Smiles ile de müşterilerine farklı olanaklarda sunmaktadır.

Anadolujet’in uçuş programı Miles&Smiles mil programı olup Star Alliance üyesi bütün iş yerlerinde, kurum ve kuruluşlarda harcayabileceğiniz puan uygulamasıdır. Dört farklı kart seçeneğinden size uygun olan karta başvuru yaptığınız takdir de ilk alışverişiniz ardından tarafınıza iletilen kartı Star Alliance üye iş yerlerinde kullanabilirsiniz. Müşteri odaklı olan bu program, sürekli olarak Anadolu Jet hava yolu tercih etmenizi ve Anadolu jet kampanyalarından da avantajlı olarak yararlanmanızı hedeflemek üzere oluşturulmuştur.

Anadolu Jet yılın farklı dönemlerinde Miles&Smiles üyeleri dışında da hava yolu taşımacılığına farlı bir boyut getirerek ekonomik olan bilet fiyatlarında da farklı kampanyalara imza atmaktadır.

Genel olarak erken rezervasyon seçeneği ile Anadolu Jet kampanyaları takip ederek Anadolujet uçak biletlerini yılın her günü indirimli olarak alabilirsiniz.  Hava yolu taşımacılık sisteminde son anda alınan biletlere oranla Anadolu Jet’den erken rezervasyon ile alınan biletler arasında %80’e varan indirimlerden yararlanmanız mümkün olmakta.

Konforlu ve rahat bir tatilin veya stressiz bir iş seyahatinin ilk adımı olan uçak yolculuğunuzda bütçenizi sarsmamak adına erken rezervasyon yaptırmayan kişiler ise erken rezervasyon indirimlerinden yararlanamamakta. Böyle bir durumda da Anadolu Jet gidiş-dönüş biletlerini alan müşterilerine de indirim uygulamaktadır.

Bütün bunlara ek olarak kredi kartı ile veya nakit ödemelerde de direk olarak kişiye özel ve kredi kartına bağlı olarak da indirim uygulayan Anadolu Jet ayrıca tek çekim ile bilet alan müşterilerine de indirim uygulamaktadır.

İndirim miktarları ve kampanyalar üzerinde değişiklik yapma bulunan Anadolu Jet kampanyaları hakkında ayrıntılı bilgi için web sitemizi inceleyebilirsiniz. Anadolu Jet uçak bileti kampanyalarının belirli süreleri olduğundan bu kampanyaları takip etmek ve kampanyalar hakkında ayrıntılı bilgi almak için bizi takip edebilirsiniz.